Årets rasklubbsläger!

Nu närmar sig sommaren snabbt och vårt efterlängtade rasklubbsläger den 5-10/7. Då vi efter vår enkätundersökning  i klubben förstod att det var flera som efterfrågade möjlighet att hyra rum under lägret och att det skulle vara på annan ort har vi till i år ordnat att vi är på Stora Segerstad i Reftele, nära E4 en bit söder om Jönköping..

Vi kommer som tidigare år anordna KM i lydnad, rallylydnad och race samt övriga roliga aktiviteter där såväl hund som förare kan delta, lite överraskningar på kvällarna och det uppskattade lotteriet. Tipspromenad kommer finnas uppsatt under lägerdagarna och vinnare utses sista kvällen. Vår ordförande Carina Melanoz kommer ha föreläsning om det nya mentaltestet MT 2017 då hon som beskrivare fått varit med från början under övergången.

Vi i styrelsen kommer fortsätta arbeta under våren för att försöka få till ett roligt, varierande och sammanhållande program för vårt rasklubbsläger. Vi undersöker träningsupplägg och planerar även för ett eventuellt KM i spår, apellklass, vilket vi tycker vore spännande då det anordnades förr om åren och vi har en bruksras som oftast tycker mycket om att spåra.

Det kommer finnas olika sorters rum att hyra samt möjlighet som tidigare att ställa upp husvagn alternativt husbil där el finns tillgängligt. Vissa rum har toalett och dusch på rummet, finns även gemensamma toaletter och duschmöjligheter. Vi kommer ha tillgång till gemensamt kök och veranda med grillmöjligheter. Klubben har hyrt gräsplan och det finns skog med träningsmöjligheter

För de som vill hyra rum kommer information nedan.

  • Rum enkel med dusch/toa i korridoren 250 kr per bädd/natt
  • Rum tvåbädds med dusch/toa i korridoren 250 kr per bädd och
  • Rum trebädds med dusch/toa i korridoren 250 kr per bädd och natt
  • Rum tvåbädds dusch/toa på rummet 350kr per bädd/natt
  • Rum enkelrum dusch/toa på rummet 450kr per bädd/natt

De finns även möjlighet till lagad lunch 80 kr, men det måste anmälas i formuläret och det går att ordna specialkost. För att det ska anordnas lunch måste det vara minst 20 stycken så det kan komma revideras efter anmälan.

Program

FredagAnkomst och installation
Lördag10.00- Inoff KM Lydnad, startklass
​15.00- Medlemsmöte Carina informerar om MT 2017
​17.30 ca- Gemensam aktivitet
Söndag​9.00- Inoff KM Spår, apellklass
​15.00- Uppfödarmöte
​20.00 ca- Gemensam aktivitet
Måndag10.00- Inoff KM Rallylydnad, nybörjarklass
Tisdag19.00- RST race
  • Det kommer finnas möjlighet att exteriörbeskriva sin hund under lägret.
  • Gemensam grillning om kvällarna.
  • Lotteri vissa kvällar.
  • Tipspromenad.
  • Eventuella ytterligare gemensamma aktiviteter under lägret kommer informeras om på plats.

Klubben bjuder på lägeravgiften i år då vi har 40-års jubileum!

All anmälan vad gäller boende och mat sker via formuläret nedan senast 19/5.

Eventuella frågor skickas in via kontaktformuläret på hemsidan

Boka redan nu upp den 5-10/7 eller de dagar ni kan, för vi ser verkligen fram emot att få träffa er medlemmar och hoppas vi kan få ett riktigt trevligt rasklubbsläger tillsammans.

Styrelsen


Anmälan till rasklubbsläger


Fält märkta med * är obligatoriska